Welkom!
, welkom op de pagina van KasteleninOverijssel.nl! Deze pagina is bedoeld voor genteresseerden die alles willen weten over de kastelen, landhuizen en havezaten in Overijssel. Veel surfplezier!

We hebben ook een gastenboek. We vinden het leuk als u een berichtje achterlaat: bezoek het gastenboek! Dit gastenboek wordt niet actief bijgehouden, dus als u een vraag hebt die vraagt om spoedige beantwoording, mail me dan!

Recente wijzigingen

Wijzigingen staan in het archief van wijzigingen.

Inhoud
Deze pagina's bevatten informatie over het ontstaan, de geschiedenis, de bewoners en de huidige doeleinden van inmiddels meer dan 250 kastelen, havezaten en landhuizen. Waar mogelijk aangevuld met - inmiddels meer dan 1.500 - afbeeldingen. Geprobeerd is de informatie zo volledig mogelijk te laten zijn, maar dat is nog niet overal gelukt. Aanvullende informatie (afbeeldingen en informatie van de wat 'onbekendere' huizen in het bijzonder!) is erg welkom!

OPROEP: Als u aanvullende informatie heeft (in tekstvorm of foto's) dan is dit bijzonder welkom om de website te verrijken! Als u toevoegingen, op- en/of aanmerkingen hebt, dan hoor ik dat graag via mail!

Ook als u de cd met de website/afbeeldingen wilt hebben, mail me dan!

Deze pagina werd het laatst gepdate op 18 februari 2019.

2001-2019 Kastelen in Overijssel, Webmaster

Niets op deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook,
zonder voorafgaande (schriftelijke) toestemming van KasteleninOverijssel.nl.